THE BEST SIDE OF بیماری سلیاک ویکی پدیا

The best Side of بیماری سلیاک ویکی پدیا

The best Side of بیماری سلیاک ویکی پدیا

Blog Article

یکی از اصلی ترین دلایل بیماری سلیاک وراثت است و کسانی که سابقه خانوادگی داشته اند، بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. 

در برخی موارد، نارسایی در رشد تنها علامت بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان است. اما علائم احتمالی دیگری نیز وجود دارد که در برخی از آنها دیده می‌شود.

آدرس: تهران ،میدان ونک، خ ملاصدرا، خ پردیس شرقی، ساختمان پردیسان، پلاک ۱۴، طبقه ۵

● اگر فردی مبتلا به درماتیت هرپتی فرمیس باشد، داروهایی مانند دی آمینو دی فنیل سولفون (داپسون) می تواند علائم را کاهش دهد.

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

آشنایی با کاربرد و مصرف آن در پیشگیری از بارداری

● بیماری سلیاک یک اختلال خود ایمنی است. وقتی فردی که گلوتن را دارد، گلوتن می خورد، سیستم ایمنی بدنش به روده کوچکش حمله می کند و به آن آسیب می رساند.

بنابراین دفعه بعد که دفع بیماری سلیاک پیشرفته انجام دادید، به آنچه در حال وقوع است توجه داشته باشید. کاسه توالت پنجره ای به سوی سلامتی شماست.

اگر نتیجه‌ی نمونه برداری و آزمایش خون نشان دهنده‌ی وجود بیماری سلیاک در کودکان باشد، باید یک نمونه برداری داخلی نیز انجام شود.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

 سبزیجات دارای نشاسته مانند نخود فرنگی، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و ذرت

تنها روش درمان بیماری سلیاک در کودکان، حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی کودک است. حذف گلوتن از رژیم غذایی باعث می‌شود که پرزهای روده بهبود یافته و بتوانند مجددا مواد مغذی را به طور مناسب جذب کنند. پزشک به شما آموزش می‌دهد که چگونه گلوتن را حذف کرده و در عین حال یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید. همچنین نحوه‌ی مطالعه‌ی برچسب‌ مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی و محصولات دارای گلوتن را نیز به شما آموزش می‌دهد.

● مسائل مربوط به سلامتی مانند جراحی، بارداری، عفونت ها یا استرس شدید گاهی اوقات می توانند علائم بیماری سلیاک را ایجاد کنند.

● هیچ درمانی وجود ندارد، اما فرد می تواند علائم را با تغییر به رژیم غذایی بدون گلوتن تسکین دهد.

Report this page